Ekonomija

LESKOVAC: Otvorena nova pumpa NIS-a u Radničkom naselju

Jedno od najvećih naselja grada Leskovca izgleda mnogo modernije i lepše jer je benzinska pumpa kompanije NIS, koja se nalazi u centalnom delu Radničke ulice, podignuta iz temelja.

Tim povodom upriličeno je svečano otvaranje ove savremene pumpe formata, a u okviru kojeg je Domu zdravlja Leskovac donirano gorivo za vozilo Hitne pomoći.

Tom činu i presecanju vrpce prethodilo je obraćanje direktora Bloka prodaje Alekseja Černikova i gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića.

Gospodin Černikov se zahvalio prisutnima na poseti kao i svima koji su učestvovali u izgradnji ovog savremenog prodajnog objekta. On je naglasio da je cilj ovog ulaganja unapređenje prodajne mreže kompanije i primarno je usmeren ka poštovanim potrošačima.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović se zahvalio NIS-u na ulaganju u dva od četiri prodajna objekta u visini od 600.000 evra i dodao da ovakve i slične investicije, koje su u Leskovcu brojne, opravdavaju priznanja poput NALED-ovog sertifikata za grad sa povoljnim poslovnim okruženjem.

U razgovoru gradonačelnika Cvetanovića i direktora Černikova dogovoreno je da kompanija NIS finansira uređenje igrališta iza objekta pumpe u Radničkom naselju

Categories: Ekonomija

Leave a Reply