Ekonomija

SAZNAJEMO: Er Srbija od 17. maja leti za Čikago

Er Srbija 17. maja počinje da leti za Čikago a tim povodom danas je u Tržnom centru „Galerija“ izvedena fleš mob aktivacija, sa ciljem da se skrene pažnja na značaj uvođenja ove važne dugolinijske destinacije.

Direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije Boško Rupić za Tanjug je rekao da će od 17. maja do 11. juna biti dva leta nedeljno na relaciji Beograd-Čikago i to sredom i subotom a od 12. juna biće uveden i treći let, koji će ići ponedeljkom.

„Ovo je dugoočekivana destinacija u našoj mreži. Dobijali smo veliki broj dopisa od ljudi iz naše dijaspore u Americi, sa željom da se uvede ovaj let a da je njegovo uvođenje opravdano pokazuje i činjenica da su nam do sredine juna skoro svi letovi potpuno rasprodati i ostalo je još samo nekoliko mesta na pojedinim letovima“, naveo je on.

Dodao je da je Čikago za Er Srbiju veoma značajna destinacija, jer je to treća dugolinijska destinacija u mreži Er Srbije, posle Njujorka i kineskog Tjenđina, te da će njenim uvođenjem nacionalna avio-kompanija za SAD leteti 10 puta nedeljno, sedam za Njujork i tri za Čikago.

„Tim povodom danas organizujemo fleš mob aktivaciju, kako bismo posetiocima „Galerije“ skrenuli pažnju na taj let i dali mu na značaju. Verujemo da će on biti zanimljiv za posetioce kao i naše pratioce na društvenim mrežama“, rekao je Rupić za Tanjug i naveo da je današnji performans prvi korak u promociji ove destinacije.

Među izvođačima su bila i deca iz hora „Čarolija“, kao i strjuardese i ostalo kabinsko osoblje Er Srbije, a pesmama i puštanjem aviočnića bele, plave i crvene boje i drugim koreografijama iznenadili su posetioce „Galerije“ koji su sa pažnjom posmatrali performans.

Categories: Ekonomija

Leave a Reply