Sport

Jedan Partizan imamo: Za tri dana prikupljeno 88.317.055 dinara

Tri dana od početka akcije „Jedan Partizan imamo“ koju je iniciralo preko 2.000 navijača, simpatizera i dobro situiranih prijatelja „crno-belih“ iz zemlje i inostranstva, prikupljeno je 88.317.055 dinara.

Za svega 72 sata, registrovano je više od 9.000 uplata, uz veliki broj poziva i inicijativa da se ova akcija proširi.

Na sajtu www.jedanpartizanimamo.rs redovno se ažuriraju evidentirane uplate iz zemlje i inostranstva  *Napomena: Jedine zvanične instrukcije za uplatu su one postavljene kroz zvanična glasila KK Partizan. Svedoci smo nekoliko pokušaja obmane putem društvenih mreža i ovim putem Klub apeluje na navijače da isključivo slede instrukcije za uplatu koje su istaknute kroz sajt i društvene mreže KK Partizan“, piše u saopštenju kluba iz Humske.

NOVINA OD 25. APRILA: UPLATA IZ INOSTRANSTVA PLATNIM KARTICAMA

Od utorka, 25. aprila 2023. godine biće omogućena uplata donacija iz inostranstva platnim karticama.

Na taj način, pojednostaviće se procedura po kojoj brojni navijači „crno-belih“ širom planete mogu da pomognu svom Partizanu.

BUDI DEO ISTORIJE KK PARTIZAN

Podsjećamo, imena uplatilaca 1.992 najveće donacije će biti izgravirana na parketu „Štark arene“, na kojem će „crno-beli“ naredne sezone igrati svoje mečeve kao domaćini, a svaki uplatilac donacije u iznosu od 3.000 dinara i više, dobiće poklon majicu sa odštampanim potpisima igrača i trenera Željka Obradovića kao I gratis člansku karticu, kategorije Standard.

Uplatilac najvećeg iznosa će dobiti doživotno počasno mjesto uz teren na kojem će Partizan igrati svoje mečeve kao domaćin. 

Ova stolica biće posebna i nosiće broj 1.992!  

Imena 22.567 donatora najvećih iznosa, biće i deo takmičarske opreme KK Partizan u sezoni 2023/24. godine.

Svi uplatioci, pronaći će svoje ime i u monografiji koja će biti pripremljena nakon završetka akcije.

Ova akcija, traje od 19. aprila do 13. maja nakon čega će Klub uplatiti prvu tranšu za namirenje poreskog duga i ući u proceduru za izmirenje poreskog duga.

Categories: Sport

Leave a Reply