Ekonomija

DRUGI JAVLJAJU: Tajland i Indonezija potpisali sporazum o modifikaciji vremena zaprašivanjem iz aviona

Dok se neinformirani ljudi i dalje smeju chemtrailsima kao teoriji zavere, države sveta ulažu milione u programe modifikacije vremena. Ti programi se u najvećem broju slučajeva vrše upravo zaprašivanjem iz aviona. S obzirom da takvi programi uvek utiču na susedne zemlje, potrebni su sporazumi kojima bi se takve aktivnosti regulisale.

Najnoviji takav sporazum potpisali su Tajland i Malezija u kojem opisuju kako će koristiti „alternativne tehnologije“ za modifikaciju vremenskih prilika. Tajland već neko vreme sprovodi ovaj program kojim su uspeli povećati padavine iznad svojih poljoprivrednih regiona.

Kako javljaju lokalni mediji, Tajlandsko Kraljevsko Odeljenje za kišnu i poljoprivrednu avijaciju (DRRAA) i indonezijska Agencija za procenu i primjenu tehnologije potpisali su trogodišnji sporazum o primeni vremenskih uslova koji je na snazi od sada do 16. oktobra 2024.

Sporazum je u skladu s 20-godišnjim akcijskim planom DRAAA-e o prilagodbi vremenskih uslova posebno o proširenju saradnje i partnerstva sa stranim agencijama i mrežama. Izvor-foto: Agencije i portali,Logicno,Robert Maric

Pogledajte TV izvještaj sa prijevodom: http://www.youtube.com/watch?v=ro2WYY55zhM

Categories: Ekonomija

Leave a Reply