Društvo

DRUGI PIŠU: Jesu li ovo hemtrailsi nad Balkanom? – fotografije stižu iz svih gradova

O hemtrailsima se već puno zna, programi zaprašivanja već su više puta potvrđeni tvrde razne organizacije i zviždači. Poznato je i da Bill Gates traži da se atmosfera zaprašuje zbog navodne borbe protiv klimatskih promena. Službeno, ovi programi se ne sprovode nigde, ali neslužbeno sve je više indicija da ih itekako ima.

U petak 7. oktobra 2022. nad Balkanom, BiH, Srbija, Hrvatska, Makedonija… su navodno bili izloženi jednom od ovih zaprašivanja. Preko mreže balkanskih hemtrails posmatrača fotografije stižu sa celog Balkana, od severa, unutrašnjosti do juga. Tvrde da avioni celi dan prolaze u svim smerovima i ostavljaju mrežaste tragove koji nisu obični kondenzacijski tragovi već se šire i stvaraju laganu izmaglicu koja se širi nebom.

Te hemikalije onda s vremenom padnu na zemlju. Analize koje su rađene utvrdile su da se u njima nalazi aluminij, barij, stroncij, a pronađeni su i razni ubačeni patogeni (bakterije). Često nakon ovakvih zaprašivanja ljudi osećaju peckanje u grlu ili se iznenada razbole, pogotovo ako provode puno vremena vani.

Pogledajte današnju sliku i prosudite sami.Izvor-foto:Logicno,Robert Maric, Agencije i portali

Categories: Društvo

Leave a Reply