Ekonomija

Vranje prodaje 29 građevinskih parcela za gradnju stambenih i poslovnih objekata

Grad Vranje je objavio oglas o prodaji neizgrađenog građevinskog zemljišta javnim nademtanjem.

Kako se navodi u oglasu, predmet otuđenja su parcele namenjene gradnji dvojnih i individualnih stambenih objekata, kao i višeporodičnih objekata i sadržaja koji idu uz stanovanje.

U ulici Ive Andrića se otuđuju četiri građevinske parcele po početnoj ceni od 3.499 dinara/m2.

Na drugoj lokaciji u ulici Budislava Šoškića se prodaje 19 građevinskih parcela, najveći broj ima površinu oko 400 m2, a početni iznos se kreće od 1,3 miliona do 2,7 miliona dinara.

U Francuskoj ulici nudi se parcela površine od 4.545 m2 po početoj ceni od 30.580.487 dinara čija je namena poslovanje, trgovina na malo i veliko, ugostiteljstvo, izložbeno–prodajni saloni, turizam, zabava, uslužno zanatstvo, finansijske intelektualne, informatičke i druge usluge. U Sitničkoj ulici se nudi zemljište površine od 1.641 m2 po početnoj ceni od skoro 8 miliona dinara. Namena ovog zemljišta je izgradnja objekata prerađivačke industrije malih kapaciteta, objekata zanatske proizvodnje, skladišta i robno-transportnih centara.

Još se nude i parcela od 475 m2 između ulica Pasjačkog odreda i Novosadske i parcela površine od 615 m2 u ulici Viktora Bubnja.

Pravo učešća na oglasu imaju sva zainteresovana pravna i fizička lica koja ispunjavaju uslove iz ovog oglasa i koja uplate depozit u visini od 20% početne cene građevinskog zemljišta za koje licitiraju.

Priave se mogu slati u roku od 30 dana od dana objave, a detalji se nalaze OVDE.

Izvor:eKapija

Categories: Ekonomija

Leave a Reply