Društvo

Promovisan i podeljen najnoviji broj SNS Informatora

Danas je u centru Leskovca provisan i podeljen gradjanima najnoviji broj SNS Informatora. Na naslovnoj strani SNS Informatora je predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji poručuje da vakcina život znači.

Na stranicama ovog lista izneti su i podaci da je građanima Srbije dato više od 3 miliona doza vakcina, kao i da je naša zemlja pokazala humanost jer je kao pomoć građanima Severne Makedonije i Crne Gore uputila kao donaciju velike količine vakcina.

EU spremna je da podrži izgradnju pruge od Beograda do Severne Makedonije što je takođe zauzelo centralno mesto na stranicama SNS Informatora.

Cilj Srbije je da se izgrade dve bolnice na području Kosova i Metohije, piše u ovom broju SNS Informatora, a značajno mesto dato je i činjenici da je predsednik Srbije postao počasni građanin Banjaluke.

Prioritetni zadatak, kako prenosi SNS  izjavu predsednika Vučića je jačanje vojske i policije.

U rubrici SNS panorama mesto je rezervisano za aktivnosti lokalnih samouprava, a među njima velika pažnja posvećena je i gradu Leskovcu i angažovanju gradonačelnika i njegovog tima na zdravstvenom, ekonomskom i infrastrukturnom polju.

Ovaj broj aktivisti SNS-a su delili građanima i razgovarali sa njima.

Categories: Društvo

Leave a Reply