Društvo

LESKOVAC: Prijem za uspešne mlade talentovane sportske nade

Danas je u Svečanoj sali grada Leskovca upriličen prijem za članove Atletskog kluba „Dubočica“ i Plivačkih klubova „Leskovac“ i „Dubočica“ koji redovno osvajaju brojne medalje na republičkim i međunarodnim takmičenjima.

U ime gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića prisutnima se obratila zamenica Ana Janković Stojanović, Ona je rekla da je velika čast što lokalna samouprava može da se pohvali mladim i talentovanim ljudima poput atletičarke Tanje Antić koja je na Republičkom takmičenju i Ćupriji osvojila srebrnu medalju u juniorskoj konkurenciji, ali i uspesima mladih plivača.

Tanja Antić, učenica Trgovinsko-ugostiteljske škole koja sa svakog takmičenja u naš grad grad donese medalju je kazala da sledećeg četvrtka nastupa na Međunarodnom turniru u Češkoj i da će dati sve od sebe da napravi što bolji rezultat.-

Iva Petković, dobitnica Oktobarske nagrade i članica kluba „Leskovac“ je kazala da devet godina unazad trenira plivanje i da je tri puta zaredom proglašavana sportskom nadom grada Leskovca.

Viktor Dimitrijević, plivač kluba „Dubočica“ je istakao da je pomoć grada Leskovca izuzetno značajna za sve sportiste, posebno zbog toga što je iz godine u godinu sve veća. On je obećao da će rezultati leskovačkih sportista biti još bolji.

Kako je rečeno na ovom prijermu lokalna samouprava će i u narednom periodu podržavati sva nastojanja koja imaju za cilj razvoj sporta i negovanje zdravih stilova života kod mladih.

Categories: Društvo

Leave a Reply