Kultura

Preminuo poznati reper DMX

Reper je smešten u bolnicu 2. aprila nakon predoziranja koje je rezultiralo srčanim udarom. Preminuo je u bolnici, potvrdila je njegova porodica za američke medije.

– S tugom javljamo da je naš voljeni DMX, rođen kao Earl Simmons, preminuo u dobi od 50 godina u bolnici White Plains okružen svojom porodicom nakon što je proteklih nekoliko dana bio na aparatima za održavanje života – stoji u saopstenju i dodaje:

– Earl je bio ratnik koji se borio do samog kraja. Voleo je svoju porodicu svim srcem i cenimo vreme koje smo proveli s njim. Earlova je muzika nadahnula brojne obožavatelje širom sveta i njegovo nasleđe živet će večno. Cenimo vašu ljubav i podršku tokom ovog neverovatno teškog vremena. Molimo vas da poštujete našu privatnost dok tugujemo zbog gubitka svog brata, oca, ujaka i čoveka kojeg je svet poznavao kao DMX-a.

Reper je bio u vegetativnom stanju, no onda je na nekoliko dana počeo samostalno disati, što je porodici i obožavateljima dalo nadu. 

Od detinjstva je patio od astme, a ranije je bio hospitalizovan zbog drugih zdravstvenih problema, kao i zbog zavisnosti o cracku. U februaru 2016. hospitalizovan je nakon što je pao u nesvest na parkiralištu hotela, za što je kasnije rekao da je bilo zbog astme. Agencije i portali

Categories: Kultura

Leave a Reply