Kultura

Povučene dve epizode popularnog crtaća Sundjer Bob: Jedna je bila o virusu

Epizoda popularnog crtaća Spužva Bob skockani na temu virusa povučena je usred pandemije koronavirusa, dok je druga skinuta s emitovanja jer priča nije bila prikladna za decu, rekao je predstavnik Nickelodeona.

Epizoda pod nazivom “Kwarantined Crab” se ne emituje zbog, kako je kazao izvršni potpredsednik Nickelodeona za komunikacije David Bittler, osetljivosti usled globalne pandemije u stvarnom svetu.

Epizoda 12. sezone smeštena je u Krusty Krab, restoran brze hrane u kojem radi Sundjer Bob. Zdravstveni inspektor kaže zaposlenima da neko ima “grip” i stavlja sve ljude u karantin, izazivajući paniku, piše NBC News.

Druga epizoda, iz sezone 3, “Mid-Life Crustacean”, nije emitovana od 2018. godine “nakon revizije standarda u kojoj smo utvrdili da neki elementi priče nisu prikladni za decu”, rekao je Bittler.

U toj epizodi, šef Spužva Boba, gospodin Kliještić, oseća se staro i želi noćni izlazak sa Sundjerom Bobom i njegovim najboljim prijateljem Patrikom zvezdom. Neobična noć završava provalom tria u kuću jedne žene i krađom njenog donjeg veša. Ona ih uhvati i ispostavi se da je to Kliještićeva majka. Iyvor-foto: Agencije i portali, krupljani

Categories: Kultura

Leave a Reply