Sport

Slaviša Stojanović bivši trener Zvezde u teškom stanju zbog korone

Nekadašnji trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović, je prema pisanju bugarskih medija, u teškom stanju i priključen je čak na kiseonik. On je zbog problema s virusom korona primljen u bolnicu, nakon što je 30. marta bio pozitivan na Kovid-19.

Aktuelni trener Levskog Slaviša Stojanović nije jedini zaraženi iz pomenutog bugarskog kluba, s obzirom na to da ima još nekolicina pozitivnih na virus korona. Kako fudbalera, tako i članova stručnog štaba, prenosi Sputnjik.

Ipak, prema pisanju bugarskih medija stanje bivšeg trenera Zvezde je izuzetno ozbiljno, priključen je na kiseonik, i u toku je njegova najvažnija utakmica – borba za život.
Slaviša Stojanović je sa klubom sa Marakane osvojio šampionsku titulu u sezoni 2013/14.​Osim Crvenu zvezdu i Levskog, bio je selektor Slovenije i Letonije, radio je i kao asistent u reprezentaciji Ujedinjenih Arapskih Emirata, dok je od klubova vodio Slovan, Domžale, Celje, Livaru, Lirs, Čangčun Jatai i Rigu.

Slaviša Stojanović rodjen je 6. decembra 1969 u Gornjem Dejanu kod Vlasotinca. Tim povodom oglasili su se brojni njegovi rodjaci I prijatelji iz Vlasotinca i okoline koji Stojanovića ohrabruju da izdrži I dobije ovu značajnu životnu bitku uz želje za brzo ozdravljenje.

Ne treba pominjati da podrška Slaviši stiže sa svih strana, naravno da nije ga zaboravila ni njegova Zvezda, kao ni crveno-beli fudbaleri koje je s uspehom trenirao na Marakani.

Izdrži, Slave, Zvezda je uz tebe!“, objava je na zvaničnom Tviter profilu srpskog šampiona. Foto;EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Categories: Sport

Leave a Reply