Sport

LEBANE: Uručena priznanja sportistima za 2020. godinu

Poštujući kovid mere bezbednosti u Lebanu su uručene sportske nagrade i priznanja za 2020 godinu. Kako je na početku ovog tradicionalnog skupa, kazao predsednik Sportskog saveza opštine Lebane Dragan Cvetković protekla godina je bila specifična jer je epidemija virusa kovid 19 onemogućila sportske aktivnosti, ali je Komisija za dodelu nagrada na čelu sa Nebojšom Đorđevićem prilikom odluke o dodeli nagrada uzela u obzir dugogodišnje angažovanje sportskih klubova i organizacija.

Nagrade je u ime predsednika opštine Ivana Bogdanovića uručila načelnica Opštinske uprave Tanja Bogdanović.

Za najboljeg sportistu opštne Lebane u 2020. godini priznanje je dodeljeno Milošu Stankoviću iz Fudbalskog kluba Radan, dok je za najbolju sportistkinju proglašena Anđela Cvetković iz Odbojkaškog kluba Radan.

Fudbalski klubovi Radan iz Lebana i FK Jedinstvo iz Bošnjaca su najuspešniji sportski kolektivi opštine Lebane u 2020. godini.

Draganu Đokiću pripalo je priznanje za najboljeg sportskog radnika opštine Lebane, dok su za najbolje sportske nade proglašeni Filip Stanojević iz Bokserskog kluba Radan i Ljubica Pešić iz Odbojkaškog kluba Radan.

Najbolji trener u 2020. je Danijela Tošić iz Rukometnog kluba Radan.

Na ovom skupu dodeljeno je i posebno priznanje Lazaru Ranđeloviću za vrhunske rezultate koje je postigao u svojoj karijeri, a isto priznanje dodeljeno je i Aci Kovačeviću koji je dao izuzetan doprinos razvoju sporta u Lebanu.

Nagrade za životno delo dodeljene su Novici Cvetkoviću, profesoru Jovici Mitroviću, profesoru Radovanu Vasiću, Tomislavu Sokoloviću i Blagoju Coliću koji su dali doprinos sveukupnom razvoju sporta i nastavno obrazovnom radu u ovoj oblasti.

Categories: Sport

Leave a Reply