Kultura

Miki Rurk: Posebnu ljubav i poštovanje imam prema Presvetoj Bogorodici

Proslavljeni holivudski glumac Miki Rurk nalazi se ovih dana u Atini povodom snimanja filma o svetom Nektariju Eginskom Čudotvorcem ‘’Man of God’’ Reditelj filma je srpkinja Jelena Popović, koja dugo godina živi i radi u Americi. Jelena posebno voli da istakne da je srpkinja i da su joj roditelji poreklom iz srpskog plemena Kuči (Crna Gora).

Miki Rurk je u intervjuu govorio o svom životu, karijer i poteškoćama koje je imao u životu, kako ih prevazilazi imajući poverenje u Boga. Sam svedoči o velikim i malim čudima Božijim u svom životu koji su mu pomogli da ponovo nadje radost i smisao života. Kako sam kaže posebno voli i poštuje Presvetu Bogorodicu.

U toku intervjua pored sebe je imao rediteljku Jelenu Popović koju je pohvalio za izuzetan scenario i režiju o životu Sv. Nektarija Rurk je izrazio posebnu radost što učestvuje u filmu o jednom tako velikom čoveku Božjem ističući da je čitajući život sv. Nektarija osećao posebnu duhovnu radost i bio posebno ganut njegovim smirenim životom. Izvor:orthodoxianewsagency. Mitropolija crnogorsko primorska

Categories: Kultura

Leave a Reply