Ekonomija

LESKOVAC: Otvoren najveći prodajni salon nameštaja ‘’Apostolović’’

U okviru kompleksa „Apostolović“ danas je u prisustvu zvanica svečano otvoren „Big centar 4M“, najveći prodajni salon nameštaja u Leskovcu i na čitavom jugu Srbije.

„Big centar 4M“ prostire se na 12.000 kvadratnih metara i najveći je prodajni salon na jugu Srbije, a vlasnici veruju i u regionu.

-Kroz decenije razvoja negovali smo pravilo da je kupac svetinja a radnik naš prvi saradnik. Tako ćemo i nastaviti. Poštovanom gradonačelniku zahvaljujemo što je u našoj kompaniji prepoznao potencijal za razvoj Leskovca i pružio nam veliku podršku. Hvala svima na poverenju koje istrajava već 25 godina – rekao je Jablani Apostolović koji je u ime porodice poželeo dobrodošli gostima na otvaranju i prvim kupcima. Gradonačelnik Leskovca je istakao značaj jedinstvena porodice Aposotolović koja i dalje živ izajedno i složno u rodnoj Palikući, i naglasio značaj postojanja uspešnih leksovačkih kompanija za razvoj i prosperitet svih građana

-Kada jedan časopis kao što je Financial Times Leskovac proglasi drugim najboljim evropskim gradom sa više od 100.000 stanovnika u koje vredi ulagati; kada NALED četiri puta zaredom u našem gradu prepozna dobru poslovnu klimu, onda je jasno zašto je porodica Apostolović uspešna. Podrška grada ne znači ništa ako porodica nije složna, vredna, jedinstvena, uporna i puna znanja. Uspeh, naravno, nije došao preko noći, već se gradio 28 godina velikim trudom, znanjem i odricanjima. Kada sam pre nekoliko nedelja posetio ovaj objekat koji je bio u pripremi delovalo je da je nemoguće da se adaptacija završi do zakazanog otvaranja. Ali je porodica Apostolović pokazala da je sve moguće i dokazala zašto je tako uspešna. – rekao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

Categories: Ekonomija

Leave a Reply