Društvo

SAZNAJEMO: Vučić otkazao sve predizborne mitinge SNS! Zdravlje i bezbednost građana Srbije iznad politike!

Vučićev predlog usvojen tesnom većinom!

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić predložio je večeras na sednici Izbornog štaba da svi predizborni skupovi stranke, uključujući i veliki skup u Novom Sadu i završni skup u Nišu, budu otkazani.

Iako epidemiološka situacija, po oceni stručnjaka, nije dramatična lider SNS nije hteo ni na koji način da ugrozi stanje stanovništva budući da se na predizbornim skupovima ove stranke očekivao veliki broj ljudi.

Prvi predizborni skup naprednjaka bio je najavljen za sutra u Novom Sadu i očekivalo se prisustvo najmanje 30.000 simpatizera SNS.

Obrazlažući svoj predlog na sednici Izbornog štaba, Vučić je naveo da organizovanjem masovnih predizbornih skupova ne želi da ugrozi zdravlje ni jednog jedinog čoveka, jer je zdravlje i bezbednost građana Srbije iznad politike.

Epidemiološka situacija u Srbiji daleko je od dramatične, a stav epidemiologa jeste da ne treba zabranjivati masovna okupljanja, što dokazuje i večerašnji derbi Zvezde i Partizana koji će biti odigran pred nekoliko desetina hiljada ljudi.Izvor:pink.rs

Categories: Društvo

Leave a Reply