Hronika

OPREZ: Vandali ponovo razbijaju i kradu metalne poklopce

NA SLICI: Razbijen poklopac

Zbog, u poslednje vreme sve učestalijeg razbijanja i krajde metalnih poklopaca sa uličnih šahti nadležne službe, ali i gradjani Leskovca, koliko mogu, upozoravaju gradjane,  posebno vozače, da vode računa prilikom prolaska kroz pojedine sporedne gradske ulice. Kako za portal ‘’Budite u toku’’ kaže Svetlana K. iz ulice Blagoja Nikolića, pre nekoliko dana tri automobila su, zahvaljujući spletu srećnih okolnosti pretrpela manje havarije, a moglo je biti još gore. Ona kaže da su oni stavili granu kako bi vozače upozorili na opasnost, ali je neko preko noći uklonio. Kako je naš reporter na terenu prilikom fotografisanja saznao više pokopaca sa ulica je nestalo i zato upozorava vozače na oprez.

_______________________________________

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala www.adavinic.com  „Budite u toku“ je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti „Budite u toku“  www.adavinic.com ..

Prenošenje sadržaja portala „Budite u toku“ dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala www.adavinic.com .

 

Categories: Hronika

Leave a Reply