Sport

Promene u GFK ’’Dubočica’’ – Djordjević umesto Pejića

NA SLICI: Goran Djordjević                            NA SLICI: Milun Pejić

Posle poraza u duelu sa ekipom bojničke ‘’Puste reke’’ uprava Gradskog fudbalskog kluba ‘’Dubočica’’ Leskovac,donela je odluku  o smeni trenera Miluna Pejića. Kako je na istoj sednici Uprave odlučeno, ekipu će u nastavku sezone voditi Goran Đorđević, dosadašnji trener kadeta u GFK ‘’Dubočica’’ Leskovac. Djordjević je u jesenjoj sezoni, Omladinske lige Srbije, vodio omladince Moravca ORON iz Mrštana.

_________________________________________

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala www.adavinic.com  „Budite u toku“ je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti „Budite u toku“  www.adavinic.com ..

Prenošenje sadržaja portala „Budite u toku“ dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala www.adavinic.com .

 

Categories: Sport

Leave a Reply