Društvo

Dvanaestočlanoj porodici Stanojković sa Kosova i Metohije gradonačelnik Leskovca i privrednik Janković uručili traktor

Dvanaestočlanoj porodici Radovana Stanojkovića u selu Sušice u opštini Štrpce danas je predat traktor, donacija privrednika Dejana Jankovića iz Leskovca. Uručenju donacije prisustvovao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, kao i donator Dejan Janković, koji je porodici Stanojković poželeo da traktor koristi u zdravlju i da u budućnosti bude još brojnija Donacija je uručena u okviru akcije pomoći srpskom stanovništvu na Kosovu i Metohiji pokrenutoj nakon nedavnog razgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa građanima u Lapljem selu. Pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Zoran Bojović konsatovao je da je nakon tog razgovora došlo do ekspanzije donacija iz centralne Srbije. Kako je objasnio, Kancelarija za KiM grupiše i organizuje dostavljanje donacije, i u ovom trenutku raspolaže sa blizu 600 tona robe koja će biti uručena onima kojima je najpotrebnija                        Zahvaljujući se velikom daru koji je dobila njegova porodica domaćin Radovan Stanojković je, izmedju ostalog rekao da do sada nisu mogli da rade poljoprivredu. -Sad možemo da vozimo drva i da se bavimo poljoprivrednim poslovima, rekao je Stanojković izrazivši pri tom zahvalnost predsedniku Vučiću i svima koji su imali udela u ovoj donaciji. Izvor-foto: Kancelarija za KiM

_________________________________________

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala www.adavinic.com  „Budite u toku“ je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti „Budite u toku“  www.adavinic.com ..

Prenošenje sadržaja portala „Budite u toku“ dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala www.adavinic.com .

 

Categories: Društvo

Оставите одговор