Hronika

VLASOTINCE: Ugašen požar u Brezovici, uzrok ‘’sumnjiv’’?

Još uvek nije utvrdjeno kako je došlo do požara koji je u subotu oko 13 časova izbio na nekoliko objekata u vlasotinačkom selu Brezovica, u mahali Nerezine. Vatrena stihija je tom prilikom iznenada  zahvatila  objekte, sumnja se da je do izbijanja došlo zbog vetra i električnog kabla koji je izazvao varničenje, a osnovano se sumnja da je, možda,  namerno izazvan. Konačnu ocenu i reč daće istraga koja je u toku. Inače požar su više sati gasile vatrogasne ekipe iz Leskovca i Vlasotinca. Požrtvovanim vatrogascima, kojima je na momente olujni vetar zadavao velike probleme u gašenju, svojim cisternama u pomoć su pritekli vlasotinački i leskovački „Vodovod“. Materijalna šteta je, prema prvim procenama, velika, povređenih nije bilo.

___________________________________________

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala www.adavinic.com  „Budite u toku“ je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti „Budite u toku“  www.adavinic.com ..

Prenošenje sadržaja portala „Budite u toku“ dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala www.adavinic.com .

Categories: Hronika

Leave a Reply