Hronika

VRANJE: Goran Tasić-Gokče podlegao povredama u Amsterdamu

Goran Tasić Gokče (46), biznismen iz Vranja, podlegao je povredam koje je zadobio u pucnjavi u Amsterdamu. Ovu informaciju o kojoj se dugo pričalo juče i prekjuče i nagadjalo u vranjskoj  čaršiji potvrdio je njegov brat Zoran, kao i njegovi prijatelji. Valja reći da je Goran Tasić bio predsednik FK Vranjska Banja iz ove gradske opštine grada Vranja.

_____________________________________

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala www.adavinic.com  „Budite u toku“ je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti „Budite u toku“  www.adavinic.com ..

Prenošenje sadržaja portala „Budite u toku“ dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala www.adavinic.com .

Categories: Hronika

Оставите одговор