Hronika

Uhapšeni u akciji ‘’Kvadrat’’ MUP-a Srbije

Leskovačka policija je u akciji “Kvadrat”, sprovedenoj na celoj teritoriji Srbije, u dva odvojena slučaja uhapsila dvojicu Leskovčana. Kod jednog je pronađeno 13 kilograma marihuane, a kog drugog 129 grama ove droge i oružje. Naime, kako se navodi u saopštenju MUP Srbije pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su D.R. (1992), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja držanje nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je kod osumnjičenog, prilikom pretresa stana, zaplenila oko 13 kilograma marihuane, lovačku pušku i vagicu za precizno merenje.D.R. će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su A.G. (1991), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i  nedozvoljena proizvodnja držanje nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog zaplenila 142 grama marihuane, 21 gram semenki kanabisa, oko kilogram i po rezanog duvana, lovačku pušku, kundak i mehanizam za opaljivanje u delovima za lovačku pušku, 22 komada municije za lovačku pušku, 16 komada municije, vagicu za precizno merenje, automobil „lada niva“ i kombi „reno“ bez registarskih oznaka.

Categories: Hronika

Оставите одговор