Politika

Opštinski odbor SNS-a u Bojniku, Lebanu i Medvedji proslavili stranačku slavu Sveta Petku

Stranačka slava u Bojniku obeležena je u prisustvu velikog broja članova i simpatizera ove stranke.

Obredu presecanja slavskog kolača prisustvovalo je sveštenstvo, a tom prilikom rečeno je da je Sveta Petka zaštitnica svih nas pravoslavnih hrišćana.

Ovogodišnji domaćin Ivica Jovanović slavu je predao Nebojši Kostiću.

U prostorijama Srpske napredne stranke Lebane obeležena je stranačka slava u prisustvu velikog broja aktivista i simpatizera Srpske napredne stranke.

Predsednik OO SNS Lebane, Ivan Bogdanović, poželeo je svima pre svega dobro zdravlje i puno uspeha u privatnom i poslovnom životu. Izrazio je zahvalnost i zadovoljstvo što veliki broj građana veruje i podržava Srpsku naprednu stranku, što je jasan pokazatelj da narod u Lebanu želi da nastavi put razvoja i prosperiteta.

Ovogodišnji domaćin slave bila je porodica Cvetković, a naredne godine biće porodica Krstić.

U prostorijama Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Medveđi danas je u prisustvu članova, simpatizera, poštovaoca stranke, koalicionih partnera i gostiju, obeležena stranačka slava Sveta Petka. Čestitajući slavu stranke predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Medveđi Dragan Kulić, poručio je prisutnima da su na ovaj način još jednom pokazali da su jedna velika, složna porodica, koja će i u periodu koji predstoji, nastaviti da radi kao jedno, da svog krajnjeg cilja a to je pobeda na predstojećim izborima, poručio je Kulić. Ovogodišnji domaćin slave Rade Petrović, čestitao je slavu prisutnima, poželevši im da je provedu u zdravlju, sreći i blagostanju, naglasivši da je veoma zadovoljan radom Opštinskog odbora SNSa u Medveđi, koji je prema njegovim rečima postigao dobre rezultate, koje će kako je naglasio ostvarivati i u narednom periodu, zahvaljujući dobrom timu okupljenih ljudi. On je obeležavanje stranačke slave za narednu godinu predao novom domaćinu Vladi Jovanoviću.

Categories: Politika

Leave a Reply