Kultura

SAZNAJEMO: Album „4 ASA“ izlazi 4. avgusta

Jednostavno nazvan „4 ASA“ album je koji su Jurica Pađen, Vlado Kalember i Alen Islamović uz veliku pomoć Slavka Pintarića Pište i Igora Matkovića snimali godinu dana, a na tržištu će se naći od 4. avgusta. Jednostavno nazvan „4 ASA“ album je koji su Jurica Pađen, Vlado Kalember i Alen Islamović uz veliku pomoć Slavka Pintarića Pište i Igora Matkovića snimali godinu dana, a na tržištu će se naći od 4. avgusta.

S obzirom na to da je mesto velikog kompozitora Rajka Dujmića ostalo prazno, trojica legendarnih pevača odlučili su da to mjesto popune njihovi gosti. Na albumu ih je čak četrdeset i sedam u na ukupno trideset i devet pesma. Gosti 4 ASA su najveća muzička imena, sjajni instrumentalisti, glumci, jedan dečji hor i jedna klapa, kao i jedan sportista i naučnik. Ovaj album upravo zbog toga ispisuje nove stranice u diskografiji. Veliki hitovi poput „Obična ljubavna pesma“, „Ružica si bila“, „Lutka za bal“, „Moja prva ljubav“, „Zora je“, „Milena“ te nekih tradicionalnih pjesama zvuče originalno u nezamislivim saradnjama. U studiju „Trooly“, sastavu 4 ASA su se priključili Husein Hasanefendić, Mia Dimšić, Boris Novković, Neno Belan, Davor Gobac, Davorin Bogović, Srđan Sacher, Alka Vuica, Boris Novković, soprani Sandra Bagarić i Marija Vidović, najveći slovenski kantautori Vlado Kreslin i Zoran Predin, Klinci s Ribnjaka, Klapa sv. Mihovil, Frano Lasić, Branko Đurić, Dubravko Šimenc, svjetski poznati muzičari Peter Soave i Danijel Vuletić, dobitnik nekoliko Grammya te mnogi drugi.

Muzičku produkciju albuma potpisuju Hrvoje Grčević, Vlado Kalember, Jurica Pađen i Alen Islamović. Dvostruki album „4 ASA“ snimili su prijatelji za prijatelje i publiku, a od juče je u pretprodaji na webshopu Croacia Recordsa. Izvor-foto: Agencije i portali

Categories: Kultura

Leave a Reply