Ekonomija

Drugi pišu:  Počelo najveće okupljanje svetskih manipulatora – Davos 2023. trajaće pet danačuvaće ga 5000 vojnika i policajaca

Svetski Ekonomski Forum (WEF) je grupa globalnih manipulatora koji su se infiltrirali u skroro sve Vlade sveta. Oni aktivno provode politiku cepljenja u svim zemljama, uništavaju sve izvore hrane i dižu cene energenata. Oni planiraju da će uskoro svako moći “iznajmiti” sve što mu treba pod izrekom “održivog razvoja” (“SDGs”) i “spašavanja planeta” – Net Zero. Nema sumnje da će malene elite koje su pokrenule veliko resetiranje posedovati sve.

Broj ucesnika forumu trenutno nije poznat. Nemački kancelar Olaf Scholz, španski premijer Pedro Sanchez, ekvadorski predsednik Guillermo Lasso i kolumbijski predsednik Gustavo Petro licno će, prema posljednjim informacijama, prisustvovati forumu u Davosu. Keir Starmer i Rachel Reeves također će prisustvovati.

Sa Hrvatske strane zasad su se za sudelovanje registrovali premijer Plenković i ministar ekonomije Davor Filipović. Srbiju će predstavljati Vučić, a Sloveniju ministarka spoljnih poslova.Zelenski će također govoriti na sastanku Svetskog ekonomskog foruma u Davosu zajedno s voditeljima CNN-a i šefovima NATO-a.Švajcarska će vojska rasporediti 5000 vojnika uoči Svetskog privredno-finansijskog foruma (“WEF”). Vlasti su navele da su trupe ovlašcene koristiti policijske mere prisile kako bi ispunile svoju sigurnosnu misiju.“Savezni parlament odredio je gornju granicu od 5.000 vojnika koji će služiti kao podrška tokom WEF-a, koji će trajati od 10. do 16. januara. Neki od njih biće stacionirani u Davosu, gde će se od 16. do 20. januara održati godišnja skupština”, stoji u saopstenju.

Prema saopstenju, ostali vojnici pružat će logističku i potporu operacijama vazdusnih snaga sirom Švajcarske. Vojnici će biti ovlašceni “upotrebiti policijske mere prisile za izvršavanje svojih zadataka”, saopstila je vlada.Na krovovima većine zgrada bit će i snajperista, a prethodnih godina švajcarska policija je rušila čak i  novinarske dronove s neba. Samo je uglednim delegatima bilo dopušteno leteti u i iz Davosa prošle godine zbog zone zabrane letova.

Došlo je do žestokog protivljenja ekstremističkoj agendi WEF-a, uključujući The Great Reset, “Build Back Better” i “You’ll Own Nothing and Be Happy”. WEF sada oseća otpor. Kao odgovor na one koji se protive njegovoj tehnotiraniji, nedavno je poveo defanzivnu kampanju odnosa s javnošću.Krajem godine je na događaju B20 Klaus Schwab održao uvodnu reč. Rekao je da je “ono s čime se moramo suočiti duboko sistemsko i strukturalno restrukturisanje našeg sveta, a svet će izgledati drugačije nakon što prođemo kroz ovaj proces tranzicije” (poznatiji kao Veliki reset).

Pandemija koronavirusa bila je sredstvo za Veliko resetiranje koje je osmislio Klaus Schwab iz WEF-a. Globalisti nameravaju iskoreniti sve granice, demontirati slobodno tržište i drastično smanjiti globalnu populaciju. Izvor-foto: Robert Maric, Logicno, Agencije i portali

Categories: Ekonomija

Leave a Reply