Društvo

Drugi pišu: Potpredsednik Nemačkog parlamenta Wolfgang Kubicki traži hitnu istragu o umrlima od vakcina?!

Potpredsednik nemačkog Bundestaga Wolfgang Kubicki kaže da bi neobjašnjive smrti u roku od 14 dana od uboda Covidom trebao automatski istražiti Institut Paul Ehrlich. Kubickijevi pozivi dolaze nakon što je nemačka istraživačka studija pokazala da je 30 posto smrti koje su se dogodile nakon vakcinacije uzrokovano samim vakcinisanjem. Die Welt izveštava da se potpredsednik parlamenta, izabran na dužnost 2017. i ponovno izabran 2021., pozvao na studiju koju je proveo Peter Schirmacher, glavni patolog na Univerzitetskoj klinici Heidelberg, u kojoj su istraživači otkrili u 30 posto ispitanih smrtnih slučajeva nakon vakcinisanja “da je vakcinisanje uzrok smrti”.

“Govorimo o relevantnom broju zbog kojeg je potrebno pristupiti ovom problemu sustavno”, objasnio je Kubicki, dodajući da bi zdravstvene vlasti trebale “redovno” sprovoditi obdukcije ako osoba umre unutar dve nedelje od vakcinisanja.

“To takođe ima smisla jer se uslovno odobrenje ovih vakcina dogodilo pod ogromnim vremenskim pritiskom”, priznao je čelnik parlamenta.

Obraćajući se na Kubickijev zahtjev za više podataka, savetnik za zdravstvenu politiku Unije Bundestaga Tino Sorge (Kršćansko-demokratska unija Nemačke) složio se da rezultati Schirmacherova istraživanja zahtijevaju daljnju istragu.

“Dve godine nakon prvog vakcinisanja protiv korone, krajnje je vjeme za otvoreniji pristup nuspojavama i šteti od vakcinisanja”, rekao je Sorge za Die Welt. “Studija (Petera Schirmachera d. Red.) je zabrinjavajuća – i zato što pokazuje koliko malo znamo o rizicima vakcina čak i nakon dve godine.”

Govoreći za Die Welt prošlu nedelju, Schirmacher je rekao da njegova studija naglašava različita “neodgovorena pitanja” koja okružuju vakcinisanje i mnoštvo varijabli koje bi mogle uticati na nepovoljne ishode.

„Postoje važna neodgovorena pitanja koja bi se trebala razjasniti bilo kroz sveobuhvatnu registraciju svih nuspojava ili u sklopu daljnjih istraživanja u smislu poboljšanja vakcinisanja, indikacije vakcinisanja i civilne zaštite“, kaže Schirmacher: „Postoje li neki genetski čimbenici ili određeni prethodni bolesti – na primer autoimune bolesti – koje predisponiraju teške posledice cijepljenja? Posledice vakcinisannja ovise o vakcini – no koje karakteristike i komponente vakcine to određuju? Igraju li određene vrste vakcina ulogu?”

“Na primer, postoje hipoteze da bi nenamerna vaskularna injekcija također mogla igrati ulogu u ozbiljnim nuspojavama vakcinisanja, kao što je miokarditis”, primetio je Die Welt.

“Naša studija pokazuje”, nastavio je Schirmacher, “da se smrtonosna upala srčanog mišića može dogoditi kao rezultat vakcinisanja mRNA protiv SARS-CoV-2 i da pokazuje tipičnu, jedinstvenu sliku.”

“Mogućnost da netko može umreti od toga takođerje dokazana činjenica.” Izvor-foto: Agencije i portali, Logicno, Robert Maric

Categories: Društvo

Leave a Reply