Društvo

LESKOVAC: ZBOG DRŽAVNOG PRAZNIKA, 11. NOVEMBRA, IZMENJENO RADNO VREME SLUŽBI DOMA ZDRAVLJA

Na državni praznik, 11. novembra, kada se obeležava Dan primirja u Prvom svetskom ratu, Dom zdravlja u Leskovcu će raditi po izmenjenom rasporedu. Isto tako, i zdravstvene ambulante u Brestovcu, Pečenjevcu, Manojlovcu i Guberevcu, će biti otvorene u vremenu od 7 do 14 časova.

Služba za zdravstvenu zaštitu odraslih, koja funkcioniše u Zdravstvenoj ambulanti, broj 4., u ulici Svetozara Markovića, će raditi u periodu od 7 do 20 sati. Kada su u pitanju kovid pacijenti, oni se mogu javiti u ambulantu broj 3, u ulici Branislava Nušića, takođe od 7 do 20 sati, a na isti način će funkcionisati i dečija kovid ambulanta.

Radno vreme Službe kućnog lečenja i nege, će biti od 7 do 19 časova, dok će Hitna medicinska pomoć, biti na raspolaganju 24 časa.

Ogranci Doma zdravlja u Grdelici i Vučju, sem Odeljenja za zdravstvenu zaštitu dece, koje će dežurati do 14 sati, radiće uobičajeno, dok će zdravstvene ambulante u Predejanu i Velikoj Grabovnici, u petak, 11. novembra, pružati pomoć svima koji dođu, u periodu od 7 do 14 časova.

Categories: Društvo

Leave a Reply