Društvo

LESKOVAC: Gradski odbor SNS sečenjem slavskog kolača obeležio svoju slavu Svetu Petku

Gradski odbor SNS u Leskovcu je sinoć sečenjem slavskog kolača u stranačkim prostorijama obeležio svoju slavu Svetu Petku. 27.10.2022
Pored prvog čoveka gradskog odbora SNS-a Gorana Cvetanovića sečenju slavskog kolača kao i ranijih godina je prisustvovao veliki broj gostiju, članova, simpatizera leskovačkih naprednjaka i koalicionih partnera.
„Sveta Petka je danas velika zaštitnica svih nas koji se molimo u ime njeno i prizivamno njeno ime, da se pomoli za zdravlje svih nas, da nam Gospod podari zdravlja i snage da opravdamo poverenje nam dato u našim poslovima“, rekao je u svojoj besedi Vladan Ranđelović u ime leskovačkog sveštenstva.
„Sveta Petka je primer prave hrišćanske ljubavi i primer kakvi ljudi treba da budemo“ kazala je u ime gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu ovogodišnja domaćica slave Aleksandra Đorđević.
Aleksandra Đorđević, koja je jedna od najboljih svršenih studenata Ekonomskog fakulteta u Nišu, predala je za narednu godinu domaćinstvo slave svojoj stranačkoj koleginici Jeleni Stanković, koja je takođe ostvarila izuzetne rezultate tokom studiranja i trenutno je asistent na Ekonskom fakultetu Niškog Univerziteta.

Categories: Društvo

Leave a Reply