Obrazovanje

LESKOVAC: Akademija strukovnih studija „Južna Srbija“ obeležila svoj dan

Danas je Akademije strukovnih studija „Južna Srbija“ obeležila svečanom akademijom svoj dan, uručivanjem diploma najboljim studentima, kao i jubilarnim nagradama profesorima.
,,27. oktobar je veoma značajan datum za nas, jer na ovaj dan svečano proslavljamo Dan Akademije strukovnih studija Južna Srbija, ustanove u čijem sastavu postoje tri odseka koji imaju tradiciju dugu preko šest decenija u obrazovanju kadrova iz oblasti ekonomskih, pedagoških, tehničko-tehnoloških nauka i umetnosti i u okviru koje se realizuje 18 programa osnovnih, specijalističkih i master studija“ kazao je u svom obraćanju v.d. direkotra Akademije Predrag Stamenković.

Dan ove visokoškolske ustanove je čestitao gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović izražavajući verovanje naša budućnost zavisi od kvaliteta obrazovanja u sadašnjosti kao i da je u želji da Leskovac stvara jake i samostalne ljude, bio inicijator da upravo naš grad bude sedište Akademije Južna Srbija.

Ovom je prilikom jubilarne nagrade za 10,20 i 30 godina rada dobilo 11 profesora Akademije ,,Južan Srbija” i diploma studenti koji su uspešno završili studije.

Categories: Obrazovanje

Leave a Reply