Sport

ČUDO NEVIDJENO?! UEFA KAO NA TRACI KAŽNJAVA PARTIZAN – A ONAJ ŠTO JE NAPAO FOTO-REPORTERA?!

Fudbalski svet na planeti zemlji u čudu?!

Zvuči  neverovatno ali je istinito: Naime, zbog neodgovornog ponašanja dela navijača tokom revanš utakmice 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, FK Partizan – FK AEK Larnaka, FK Partizan je kažnjen novčano sa 58.500 evra plus smanjenjem kapaciteta za 2.000 mesta. Medjutim UEFA se uopšte nije oglasila  kada je fudbaler AEK iz Larnake (nekadšnji grač FK Crvena Zvezda Nenad Tomović) napao foto-reportera (službeno lice)?!

Medjutim, to nije sve. Usledilo je (kao na traci) novo kažnjavanje?!

Partizan je kažnjen sa 20.000 evra zbog diskriminatornog ponašanja svojih navijača na utakmici protiv Hamruna.

Osim novčanog iznosa, Partizan će na narednom evropskom duelu protiv Nice morati da smanji kapacitet stadiona za 3.000 mesta.

Uz ove dve kazne, crno-bijeli će morati da na narednoj utakmici istaknu baner sa logom UEFA na kom će biti ispisan natpis protiv diskriminacije, odnosno za jednakost, prenosi RTRS.

Partizan će platiti i 7.000 evra zbog upadanja navijača na teren nakon meča protiv kluba sa Malte. Izvor-foto: Agencije i portali

P. S. Ogroman broj vrsnih poznavalaca prilika u fudbalskom svetu u svom reagovanju napominje da ih sve ovo podseća na onu narodnu: ‘’Da komšiji crkne krava’’. Izvor-foto: Agencije i portali

Categories: Sport

Leave a Reply