Društvo

PRAVOSLAVLJE: Mitropolit Joanikije u nedjelju na liturgiji u Sabornom hramu u Podgorici

Ovom prilikom Visokopreosvećeni Mitropolit G. Joanikije sa sveštenstvom Hrama ugostiće i uvažene goste iz Eparhije banjalučke, protojereja Dragana Maksimovića starješinu Hrama Hrista Spasa u Banja Luci, kao i mr Nemanju Savića, dirigenta Srpskog Pjevačkog Društva ,,Jedinstvo” sa svim članovima ovog Pjevačkog društva.

U Sabornom hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici arhijerejsku Liturgiju u nedjelju 24. jula 2022. godine sa početkom u 8 časova služiće Visokopreosvećeni Arhiepiskop cetinjski Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije sa sveštenstvom i vjernim narodom.

Ovom prilikom Visokopreosvećeni Mitropolit G. Joanikije sa sveštenstvom Hrama ugostiće i uvažene goste iz Eparhije banjalučke, protojereja Dragana Maksimovićastarješinu Hrama Hrista Spasa u Banja Luci, kao i mr Nemanju Savića, dirigenta Srpskog Pjevačkog Društva ,,Jedinstvo” sa svim članovima ovog Pjevačkog društva.

Ovom prilikom će Srpsko Pjevačko Društvo ,,Jedinstvo” iz Banja Luke i hramovni Hor Sabornog hrama Hristovog Vaskrsenja u Podgorici Sveti Apostol i Jevanđelista Marko i svečano potpisati povelju o bratimljenju i saradnji u oblastima i programskim sadržajima na obostrano zadovoljstvo. MCP

Categories: Društvo

Leave a Reply