Društvo

U Leskovcu planirana izgradnja privatne internističke bolnice

Grad Leskovac je oglasio javnu prezentaciju urbanističkog projekta prenamene i dogradnje stambenog objekta u specijalnu bolnicu za specijalističke-konsultativne i stacionirane delatnosti.

Kako se navodi u projektu koji je izradio biro Inkoprojekt planiranje takođe iz Leskovca, investitori su privatna lica Ljiljana i Bratoljub Cvetković.

Na navedenoj lokaciji postoji izgrađen i ozakonjen porodični stambeni objekat, i svrha izrade ovog projekta je njegova prenamena u objekat javne namene u privatnoj svojini- zdravstveni objekat-specijalnu bolnicu iz internističke oblasti, navedeno je u UP.

U obuhvatu urbanističkog projekta nalazi se KP parcela površine 392m2 .

Spratnost planiranog objekta iznosi P+2+PK, bruto površina horizontalne projekcije postojećeg objekta 161.00 m2 dok je bruto površina planiranog objekta 631.00m2.

U prizemlju objekta se predviđa ulazni deo sa čekaonicom, ordinacije, toalet, hodnik, laboratorija, tehničke prostorije, stepenište za sprat i lift. Na prvom spratu objekta će se nalaziti ordinacije, kancelarije, terasa, stepenište za drugi sprat i lift. Na drugom spratu objekta se nalaze ordinacije, hodnik, kuhinja sa trpezarijom, terasa, stepenište za potrkovlje i lift, a u potkrovlju objekta se nalaze takođe sobe, toalet, lift i hodnik.

Javna prezentacija urbanističkog projekta će trajati do 26. jula. Izvor:eKapija

Categories: Društvo

Leave a Reply