Društvo

LESKOVAC: Maestralni koncert Katarine Živković, u Etno-kompleksu „Šop-Đokić“

Folk pevačica, Katarina Živković, nastupila je sinoć u Etno-kompleksu „Šop-Đokić“. U okviru manifestacije „Leskovački letnji festivali“, Prema njenim rečima, koncerti u rodnom gradu, oduvek su za muzičare, predstavljali veliki izazov. Kako je Katarina Živković istakla, pre početka koncerta, želja joj je da ovo ne bude njen poslednji nastup u Leskovcu, već da ih, u budućnosti, bude što više.

Redjale su se numere „Ljubav“, „Bogat život, skupa kazna“ i „Ludo srce“, ali i pesme drugih izvođača, čule su se sinoć u centru Leskovca. Veliki broj okupljenih, u okviru Etno-kompleksa „Šop-Đokić“, oduševljeno je dočekao nastup Katarine Živković, koja je, po prvi put, u sklopu svoje petnaestogodišnje karijere, nastupila pred svojim sugrađanima. Prema rečima ove folk-pevačice, ogromna trema, ali i odgovornost, obeležili su njen sinoćnji koncert.

Valja, medjutim naglasiti da je sinoćnji nastup bio je propraćen dobrom energijom, a u koncertu je najviše uživala upravo najmlađa publika, koja je skoro dva sata pevala zajedno sa ovom popularnom folk-pevačicom.

Categories: Društvo

Leave a Reply