Kultura

Predstavom ,,Čarobnjak iz Oza” deca vrtića ,,Kolibri” Predškolske ustanove ,,Vukica Mitrović” obeležila dan ove ustanove.

Svečanom akademijom i predstavom ,,Čarobnjak iz Oza” koju su izvela deca vrtića ,,Kolibri” Predškolska ustanova ,,Vukica Mitrović” obeležila je dan ove ustanove.

Ovom predstavom su završeni Dani Predškolske utanove „Vukica Mitrović“ koja je putem interaktivnih radionica, izložbi i posebno kroz negovanje ekološke svesti prezentovala svoj program tokom ove nedelje.

Kroz interaktivnu predstavu „Čarobnjak iz Oza“ deca su pokazala svoju kreativnost, kako muzičku, plesnu, tako i govornu. Ovu predstavu pripremili su mališani predškolske grupe vrtića „Kolibri“.

Predstava je bila nagrađena gromoglasnim aplauzom, a zadovoljstvoje bilo vidljivo na licima i mališana, njihovih vaspitača i posebno ponosnih roditelja.

Predškolska ustanova ,,Vukica Mitrović” u Leskovcu je od 23.maja do danas organizovala svoje dane, tokom kojih je u saradnji sa Narodnom bibliotekom održan književni susret povodom literarnog konkursa „Reč po reč“ na temu „Zavrti točak mašte”, zatim Ekološka izložba fotografija u Leskovačkom kulturnom centru, u vrtiću Cvrčak radna akcija u dvorištu ove ustanove, sinoć tradicionalni ples, a danas Svečana akademija u Narodnom pozorištu.

Categories: Kultura

Leave a Reply