Društvo

Kadrovske promene u rukovodstvu Zdravstvenog centra Vranje

U rukovodstvu Zdravstvenog centra Vranje došlo je do kadrovskih promena. Dr Nikola Popović, specijalista pedijatrije razrešen je dužnosti upravnika Opšte bolnice Vranje. Na ovu funkciju imenovana je dr Nataša Stoiljković, specijalistkinja otorinolaringologije, saopšteno je iz ZC Vranje.

Dužnosti rukovodioca Službe za nemedicinske poslove ZC Vranje, razrešena je Snežana Stanković, diplomirana ekonomistkinja. Ovu funkciju obavljaće Vesna Stojanović, diplomirana pravnica. „Imajući u vidu složenu situaciju u Zdravstvenom centru Vranje, s obzirom na organizaciju rada u uslovima kada se rekonstruiše zgrada Opšte bolnice Vranje, a u cilju boljeg funkcionisanja Zdravstvenog centra Vranje, kao i pružanja adekvatnih zdravstvenih usluga svojim korisnicima, urađene su kadrovske promene u rukovodstvu Zdravstvenog centra Vranje.

Snežana Stanković, diplomirana ekonomistkinja razrešena je dužnosti rukovodioca Službe za nemedicinske poslove Zdravstvenog centra Vranje (pravna i finansijska služba) – na ovu funkciju imenuje se Vesna Stojanović, diplomirana pravnica; dr Nikola Popović, specijalista pedijatrije razrešen je dužnosti upravnika Opšte bolnice Vranje – na ovu funkciju imenovana je dr Nataša Stoiljković, specijalistkinja otorinoralingologije.

Categories: Društvo

Leave a Reply