Hronika

VLADIČIN HAN: Auto sa 4 devojke sleteo u Južnu Moravu, 2 povređene, 1 mrtva, za još 1 se traga

Teška saobraćajna nesreća u kojoj su dve osobe povređene, telo jedne devojke je isplivalo a za još jednom devojkom se traga, dogodila se rano jutros na putu Vladičin Han – Predejane kada je auto upao u Južnu Moravu. Naime, nesreća se dogodila oko 4 sata kada je automobil marke „golf 5“, u kom su se nalazile četiri mlade devojke starosti između 20 i 22 godine, skliznuo u reku Povređene je zbrinula Hitna pomoć i smestila u bolnicu u Vranju i one su van životne opasnosti. Za nestalom četvrtom devojkom traga svo raspoloživo ljudstvo policijske stanice Vladičin Han.

Intervenišu pripadnici vatrogasne službe Vladičin Han i Vranje, i to sa tri vatrogasna vozila i sedam vatrogasaca. Pronadjeno je beživotno telo, jedno od devojaka za kojima se tragalo u reci Južna Morava, nakon saobraćajne nezgode koja se rano jutros dogodila kod tunela Manojle.

Poliocija i vatrogasno spasilačke ekipe nastavljaju potragu za još jednom ženskom osobomo. U automobile koji je sleteo u reku, nalazile se četiri ženske osobe, stare oko dvadeset godina. Dve su zbrinute u Zdravstvenom centru u Vranju, telo jedne devojke pronadjeno, a za jednom se još uvek traga. izvor-foto:mup,svs

Categories: Hronika

Leave a Reply