Hronika

Tinejdžera (17) kojeg je udarila struja kada se popeo na vagon zbog selfija – podlegao povredama

U selu Ristovac juče oko 18 sati dogodila se nesereća kada se maloletnik (17) popeo na vagon voza i tom prilikom usled strujnog udara zadobio teške telesne povrede. 17-godišnjak iz Vranja koji je zadobio opekotine po celom telu nakon što je doživeo strujni udar visokog napona kada se kod sela Ristovac popeo na krov vagona, nalazi se u izuzetno teškom opštem stanju na odeljenju Klinike za dečiju hirurgiju i ortopediju  Dečak je u izuzetno teškom opštem stanju, sa totalno otkazanim bubrežnim funkcijama i nalazi se na aparatu za veštačku ventilaciju na odeljenju Klinike za dečiju hirurgiju i ortopediju – kažu iz Kliničkog. Prema najnovijim informacijama sedamnaestogodišnjak je podlegao povredama.

Prema nezvaničnim saznanjima on je hteo da napravi selfi fotografiju za neku od društvenih mreža, bio je u društvu dvojice drugova, a na vagon se popeo sam.

On je sinoć sa opekotinama primljen na Odeljenje za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja Opšte bolnice u Vranju. Dovezen je kolima Hitne medicinske pomoći.

„Mladić je primljen sav u opekotinama tako da opečena površina životno ugrožava dečaka. Ogromna je opečena površina i on je zarad daljeg lečenja i stabilizacije funkcija upućen u Univerzitetski KC Niš, Kliniku za plastičnu hirurgiju kolima Hitne medicinske pomoći“, izjavio je za Kurir dr Ljubiša Stojilković načelnik Službe za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja Opšte bolnice u Vranju.

Prema nezvaničnim saznanjima opekotine su na telu maloletnika zahvatile ekstremitete, trup i glavu. Više od 70 posto površine tela nesrećnog dečaka zahvaćeno je opekotinama. Radi se o intenzivnim opekotinama. Prema najnovijim informacijama sedamnaestogodišnjak je podlegao povredama.

Categories: Hronika

Leave a Reply