Ekonomija

Prodaje se imovina Univerzal banke za više od 3 mil EUR – Poslovni prostor u centru Beograda, Vranju, Kraljevu i još 12 nekretnina

Agencija za osiguranje depozita kao stečajni upravnik Univerzal banke a.d. Beograd oglasila je na prodaju poslovni i stambeni prostor koji predstavlja imovinu stečajnog dužnika.

Na prodaju je oglašeno ukupno 15 nekretnina po ukupnoj početnoj ceni od 3.069.105 EUR.

Od imovine koja je oglašena na prodaju izdvaja se zgrada poslovnih usluga u Francuskoj ulici broj 29, u Beogradu. Objekat je površine 949,32 m2, a početna cena je 1.850.000 EUR.

Takođe, tu su i dve zgrade poljoprivrede u Vitanovcu, u Kraljevu, ukupne površine 3.029 m2 koje se prodaju po početnoj ceni od 241.103 EUR, zatim poslovni prostor u Vranju, u ulici Kralja Stefana Prvovenčanog br. 83, na međuspratu, koji se prodaje po početnoj ceni od 130.600 EUR

Kako je navedno u oglasu, pravo na učestvovanje u postupku prodaje imaju sva fizička i pravna lica, domaća i strana ako su otkupila tendersku dokumentaciju i uplatila depozit. Krajnji rok za otkup tenderske dokumentacije je 6. decembar, a za uplatu depozita 20. decembra.

Javno otvaranje ponuda održaće se 24. decembra u 11.00 na adresi Knez Mihailova broj 2, V sprat, u Beogradu.

Detaljnije o objektima koji su oglašeni i načinu učestvovanja u postupku prodaje možete pogledati OVDE. Izvor:eKapija

Categories: Ekonomija

Leave a Reply