Kultura

SAZNAJEMO: Sting 19. marta u Sarajevu

Jedna od najvećih muzičkih zvezda današnjice, Sting, održaće koncert po prvi put u Sarajevu, 19. marta, 2022. godine u 20 sati u Zetri!

Najveći regionalni nezavisni promoter, produkcija “Avalon” dovodi Stinga sa “My Songs Tour”, što je, posle koncerta irske grupe „U2“ 1997. godine, jedini dolazak pop-rock izvođača sa svetske A-liste u Sarajevo do danas. Ulaznice su, u ograničenom broju, u prodaji od petka 12. novembra od 9 sati preko servisa kupikartu.ba.

Sting u Sarajevo dovodi i svoju kompletnu produkciju, sound, light i video čime je potpuni užitak na svetskom nivou na ovom koncertu zagarantovan!

„Posebno smo uzbuđeni pred ovaj muzički spektakl jer nakon više od stotinu organizovanih koncerata u proteklih 15 godina i to najvećih muzičkih imena današnjice u Skoplju, Beogradu, Zagrebu, Ljubljani, Sofiji, Bukureštu, dolazak Stinga nam je prvi koncert u Sarajevu!“, ističe Boban Milošeski iz produkcije „Avalon“.

Koncertu će moći prisustvovati svi koji pokažu dokaz o vakcinaciji ili preležanom covidu u poslednjih šest meseci, a biće osigurano i testiranje pred dvoranom.

Za sarajevski koncert Stinga, publika iz cele Bosne i Hercegovine kao i čitavog regiona će imati priliku kupiti ulaznice po najjeftinijoj ceni na celoj evropskoj turneji:

-parter 69 KM

-fan-pit (samo 1.500 karata) 99 KM i

-tribine 99 KM.

Koncert će trajati dva sata i biće sastavljen od Stingovih najvećih hitova (Every Breath You Take, Message In A Bottle, Englishman in New York, Fragile, Shape Of My Heart, Desert Rose) ali će istovremeno biti i promocija novog albuma „The Bridge“ koji izlazi 19. novembra i već je najavljen uspešnim radijskim hit-singlom “Rushing Water”.

Kao specijalni gost, koncert će otvoriti 45.minutni nastup Joe Sumnera sa svojim bendom.

„Avalon“ se bavi promoterstvom od 1993. godine, a zadnjih 15 godina je postala vodeća promoterska kuća na Balkanu, iza koje su koncerti po najvišim svetskim tehničkim i sigurnosnim standardima u celom regionu sa preko 150 vrhunskih izvođača od Amy Winehouse, Irona Maidena, Bob Dylana pa sve do Santane, Bryan Adamsa, Pink, Billy Idola i Lenny Kravitza, Ozzy Osbourna i Slasha kao i bendova poput ZZ Top, Whitesnake, Green Day, Massive Attack, The Prodigy, Faithless, One Republic, Duran Duran, Simple Minds, Simply Red…

Ono što ovaj koncert čini posebnim je i činjenica da je najavljen samo četiri meseca do njegovog održavanja, a koncerti i turneja ovakvog tipa izvodjača se objavljuju i do godinu dana ranije. Stoga – budite brzi sa kupovinom ulaznica! Stingov dolazak u Sarajevo predstavlja sigurno jednu od najlepših i najpozitivnijih vesti u Bosni i Hercegovini u oblasti javnog života zadnje dve decenije stoga ne propustite muzički događaj 21. vijeka u Sarajevu, ne propustite Stinga u sarajevskoj Zetri 19. marta u 20 sati! (NovaSloboda)

Categories: Kultura

Leave a Reply