Ekonomija

U SLICI I REČI: Će bude – biti će – ‘’Roštiljijada’’ samo da zacvrče ćevapčići, pljeskavice i uštipci i zamirišu skare

Više nema dileme. Kao što se vidi na fotografijama naše lutajuće reportera sasvim je sigurno da će se 31. Roštiljijada u Leskovcu održati. Samo, kako smo imali prilike da čujemo od ljudi I vlasnika štandova koji se ‘’ubitačnim tempom montiraju’’, neizvesno je kakvi će ekonomski, odnosno, finansijski efekti biti. Bilo kako bilo u ponedeljak 23. avgusta počinje 31. Roštiljijada koja će trajati do 29. avgusta. U centru grada montira se bina i postavljaju se tezge. Prema planu organizatora ovogodišnje Roštiljijade precizirana su dva kruga zaštite i 12 punktova na kojima će se vršiti kontrola i učesnika i građana na ovogodišnjoj Roštiljijadi.                  

Prilikom ulaska u prostor gde će se odvijati manifestacija niko neće moći da prođe bez potvrde o vakcinaciji i antigenskog testa.

Na 12 punktova na Roštiljijadi prema operativnom planu koji je dogovoren na nivou Jablaničkog okruga biće angažovano zdravstveno osoblje i to na svakom punktu po troje zdravstvenih radnika, odnosno lekar, medicinski tehničar i administrator radi unosa podataka.

Još samo da zacvrče ćevapčići, pljeskavice i uštipci i zamirišu skare

Categories: Ekonomija

Leave a Reply