Društvo

DRUGI PIŠU: Medicinski fakultet u Zagrebu: Ne možemo potvrditi verodostojnost indeksa Sebije Izetbegović

Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu odgovorio je na molbu rektora Univerziteta u Sarajevu Rifeta Škrijelja u vezi verodostojnosti indeksa i uverenja o položenim ispitima na tom fakultetu Sebije Izetbegović, direktorice Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu.

Piše: S.DEGIRMENDŽIĆ

Odgovor koji je stigao s Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a do kojeg je došao Fokus, prenosimo u celosti:

Poštovani gospodine rektore, uz Vaš dopis, broj 0101-5602/21, poslali ste nam fotokopiju indeksa broj: 46920114 na ime Sebija Izetbegović, dr. med. izdatog u Zagrebu 02. 03. 1993. godine, s molbom da se izjasnimo o njegovoj verodostojnosti, kao i da Vam dostavimo uverenje o položenim ispitima sadržanim u indeksu. Uvidom u arhiv Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu utvrdili smo da je Sebija Izetbegović, rođena 6. travnja 1960. godine u Titogradu, Republika Crna Gora, bila upisana u prvu godinu postdiplomskog studija Ultrasound in clinical medicine ju akademskoj godini 1992./1993. pod matičnim brojem studenta 46020114.

U dosjeu imenovane ne postoji dokumentacija na temelju koje bismo mogli potvrditi verodostojnost indeksa i izdati uverenje o položenim ispitima sadržanim u indeksu – navodi se u odgovoru s Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Pokušali smo o ovom dokumentu odgovor dobiti i od rektora UNSA-e u Sarajevu Rifeta Škrijelja, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Ipak, od izvora s UNSA-e smo dobili potvrdu da je ovaj odgovor autentičan i verodostojan i da je već prosleđen nadležnim institucijama na uvid i očitovanje. Izvor-foto:Agencije i portali, krupljani

Categories: Društvo

Leave a Reply