Obrazovanje

LESKOVAC: Pokrenuti programi za preduzetnički i karijerni razvoj mladih

U Leskovcu su pokrenuti programi za preduzetnički i karijerni razvoj mladih. Po rečima organizatora to je učinjeno sa željom da decu vratimo osnovnim životnim vrednostima i prirodi i podržimo ih  u ličnom i profesionalnom napretku kreirali smo programe namenjene razvoju veština.

Kako se tržište rada jako brzo menja a predvidjanja pokazuju da će se za 10 godina čak 70% zanimanja zameniti, naša edukaija usmerava mlade u pravcu razvoja njihovih znanja i veština za 21.vek sa ciljem da ne budu dovoljno dobri,već izuzetni.

Segmente koje osnovni obrazovni sistem ne obuhvata, stavili smo u naše programe neformalnog obrazovanja sa misijom da svako dete u nekom segmentu može razviti svoju izvrsnost.

Radionice se održavaju u Centru za stručno usavršavanje svake subote u terminu od 11-13h. Ovaj modul namenjen je mladima od 15-19 godina.

Pozivam Vas da zajedno podržimo buduće mlade lidere na njihovom karijernom putu i razvoju preduzetničkih ideja i pokažemo šta sve deca mogu uz adekvatnu podršku i motivaciju.

Za bliže informacije možemo se na +381 62 8007960.

Categories: Obrazovanje

Leave a Reply