Društvo

Boja lavande, kraljica letnjih odevnih kombinacija

Svake sezone modni svet menja se kroz trendove, odevne komade i modne dodatke, koji uvek u nekim novim spojevima i kombinacijama, stvaraju novu modnu priču.

Uz modne novitete, važan deo svake modne priče su i poznati modni klasici koji stvaraju osnovu svakog ormara i koji se ističu kao savršeni početak svake kombinacije. Između najpoželjnijih novih trendova i modnih klasika prolene i letnje sezone ove se godine smestio romantičan, nežan, ali i efektan trend pastelnih boja.

Od najnežnije žute preko roze tonova do pastelnih nijansi plave i zelene boje, raskošna i nežna pastelna paleta boja jedan je od trendova kojem se uvek vraćamo s prvim prolećnim danima. Osim doze romantike koje daju svakom, i najjednostavnijem, odevnom komadu i modnom dodatku, pastelne boje savršeno reflektuju atmosferu prolećne i ljetne sezone, njenu opuštenost i vedrinu.

A među pastelnim nijansama kao apsolutna kraljica ovog leta izdvaja se boja lavande. Može varirati u intenzitetu pa svi nesigurni mogu birati ispranu varijantu, dok oni sigurni u ljubav prema boji mogu odabrati i malo intenzivniju jačinu boje – od prozračne haljine do poslovnog odela, od elegantnog topa do ležernog trapera, svi modni favoriti iz letnog ormara ove sezone dolaze u nežnoj nijansi. ljubičaste boje

Osim što stvara odevne komade i modne dodatke koji plene pažnju, boja lavande odlično se slaže kako s crnom i belom, tako i s drugim nežnim nijansama, ali i jarkim bojama u kojima će pronaći savršenu ravnotežu. Izvor-foto: Agencije i portali

Categories: Društvo

Leave a Reply