Kultura

Novi album Toma Jonesa (80) na prvom mestu britanske top-liste

Sir Tom Jones postao je najstariji muški muzički umetnik čiji je najnoviji album pod nazivom “Surrounded By Time” zauzeo vrh britanske lestvice albuma, pišu britanski mediji.

Pre ovog vitalnog osamdesetogodišnjeg Velšanina rekord je držao Bob Dylan, koji je 2020. godine sa albumom “Rough and Rowdy Ways” zauzeo prvo mesto starosti 79 godina.

Ipak ne treba zaboraviti da je najstarija muzička umetnica sa albumom svojih najvećih hitova godine 2009. godine zauzela prvo mesto lestvice “Top of the Pops” u vreme kada je imala 92 godine. Bila je to pokojna Dame Vera Lynn.

Jones je novinarima rekao da svoje oduševljenje ne može opisati rečima. Na društvenim mrežama mu je čestitalo hiljade obožavatelja.

WOW!…at 80 years old, I have a NUMBER #1 album.
Thank you to everybody who has taken the time to listen to #SurroundedByTime. It means so much that you are enjoying the tunes & have embraced the music in this way. It is humbling to see the support after all this time. ️ pic.twitter.com/Ouc9hdmaht

— Tom Jones (@RealSirTomJones) April 30, 2021

– WOW!… U 80-toj godini imam album broj 1. Hvala svima koji su odvojili vreme da ga poslušaju. Mnogo mi znači što uživate u melodijama i da ste na ovaj način prihvatili muziku – napisao je Tom Jones, ne krijući oduševljenje zbog podrške nakon toliko vremena.

– Čestitam Tomu Jonesu! Razmišljam o tome da li bi Top of the Pops možda trebalo preimenovati u Top of the Grandpops? – našalio se jedan korisnik Twittera. Drugi je napisao da su godine za Toma samo broj i da je “još uvek faca i u 80-oj”. Jonesov 41. album “Surrounded By Time” u prodaji u britanskim trgovinama je od 23. aprila. Izvor-foto: Agencije i portali, krupljani.

Categories: Kultura

Leave a Reply