Sport

FUDBAL: Poraz od komšija u nezgodno vreme DUBOČICA – DINAMO (VRANjE) 1:2 (0:1)

U borbi za očuvanje prvoligaškog statusa stadion na ,,Rosulji” u Vlasotincu bio je, danas, mesto komšijskog fudbalskog derbija prvih komšija iymedju Dubočice i vranjskog Dinama. Pobeda Dubočici bi mnogo značila u ovom meču, i mnogo mirnije bi se ušlo u samoj završnici prvenstva, dok je ovaj susret za Vranjance bio prilika da pobedom produže nadu za očuvanje prvoligaškog statusa. Baš zbog te činjenice oba rivala u meč su ušla sa željom da ga dobiju, i od prvog minuta obe ekipe su zaigrale čvrsto i odgovorno ne mareći mnogo da sama igra bude kvalitetna i lepa. Stadion: ,,Rosulja” u Vlasotincu, Igrano bez prisustva publike, sudija: Dejan Trifković (Beograd)
Pomoćnici: Nenad Radoičić i Goran Bogićević (Beograd) Strelci: Za Dubočicu: N. Mladenović u 68.minutu, a Tumbas u 39. i Stevanović u 75.minutu za Dinamo.
Žuti kartoni: Vuković, M. Stanković (Dubočica), Santos Jersival, M.Stanojević, Veškovac, M. Stevanović (Dinamo)
DUBOČICA: Lučić, Mitrović (Stamenković), Savić, Gorčić, Kačar (M.Stanković), N.Mladenović, Radić, Marković, Stojković (L.Mitrović), Vuković (Z.Stanković), Milić (J.Jovanović).
DINAMO: Vukašinović, Čubrilo, Zlatković, Stanojević (Veškovac), Gordić Keča), Stevanović, Nedeljković, Santos Jersival, Spasić, Tumbas, Jezdović (Lazović). Posle ovog poraza na svom terenu Dubočica je svoje šanse za opstanak ozbiljno ugrozila i do kraja prvenstva sigurno ne sme dozvoliti da svoj položaj još više učini bezizlaznim, jer do završetka prvenstva treba da se odigraju još pet kola, od toga Dubočica u tri navrata gostuje,. najpre Slogi u Kraljevu, Grafičaru u Beogradu i Radničkom u Pirotu. Na ,,Rosulju” stižu ekipe Radničkog iz Sremske Mitrovice i beogradskog IMT.

Categories: Sport

Leave a Reply