Ekonomija

LESKOVAC: Otvoren najsavremeniji prodajni objekat ‘’Tehnomedie’’

U Leskovcu je danas otvoren najsavremeniji prodajni objekat Tehnomedie.Prodajni prostor koji se nalazi u leskovačkoj  ulici Kralja Petra u ime gradonačelnika Leskovca otvorila je gradska većnica Aleksandra Đorđević. Ona je naglasila da na ovaj način Leskovac postaje član Tenomedia porodice i da građani dobijaju mogućnost da na jednom mestu kupe najsavremeniju tehniku uz razne pogodnosti plaćanja. ,,Jačanjem naših firmi, jačamo i našu privredu” ,istakla je Aleksandra Đorđević I to potvrdila činjenicom da je u propstoru leskovačkle Tehnomedie zaposlenje našlo 14 naših sugrađana.

Prodajni prostor se nalazi na površini od 1.000 kvadratnih metara, a za njegovo opremanje uloženo je preko 200.000 evra. Poslovođa Tehnomedia centra u Leskovcu Lazar Mitić istakao je da se menadžment ove renomirane firme pobrinuo da danas kupci dobiju određene bonuse pri kupovini. On je dodao da prvih pet pedeset prvih kupaca kao nagradu za iznos kupljene robe od preko 10 hiljada dinara dobijaju poklone i to sudo mašinu, televizor, lap top, prečišćivač vazduha ili monitor.Prvog dana rada obezbeđen je i popust na artikle od 15 do 20 odsto, a predviđena je mogućnost plaćanjima kreditnim karticama do 24 meseca, čekovima na 12 mesečnih rata ili putem administrativne zabrane uz plaćanje na 36 rata. Naša kamera zabeležila je i poklon, odnosno štampač koji je naša sugrađanka dobila putem instagram nagradne igre koja je najavila otvaranje ovog objekta.

Regionalni menadžer Tehnomedia centra  Vladan Milovanović kaže da je ovo južno od Beograda najveći prodajni objekat u lancu ove čuvene firme .On je naglasio da je ponuda izuzetna uz povoljne ulove plaćanja.

Interesovanje kupacaje danas bilo izuzetno veliko jer se na jednom mestu nudi tehnika od kabla , preko najsavremenijih televizora, mobilnih telefona , več i sudo mašina do frižidera, lap topova i svega onoga što je potrebno za opremanje stambenog ili poslovnog prostora.

Categories: Ekonomija

Leave a Reply