Društvo

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović pohvalio rad policije: Od početka godine u policijskim akcijama zaplenjeno je skoro 500 kilograma amfetamina, ekstazija i drugih sintetičkih droga, kao i heroina!

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović pohvalio je rad pripadnika policije koji su u prethodna dva dana u više odvojenih akcija uhapsili 13 osoba, razbili tri organizovane kriminalne grupe koje su se bavile distribucijom narkotika i zaplenili više od 20 kilograma heroina i sintetičkih droga.

-Od početka godine u policijskim akcijama zaplenjeno je skoro 500 kilograma amfetamina, ekstazija i drugih sintetičkih droga, kao i heroina. Ovo je odličan pokazatelj koliko su pripadnici policije posvećeni i želim da ovakvim tempom nastave svakoga dana, da nastave da se bore za to da narko-dileri i narkotici budu sklonjeni sa ulica, a naša deca sigurna – rekao je Stefanović. 

Ministar je istakao da je u policijskim akcijama od početka godine uhapšeno više od 1.250 dilera različitih vrsta narkotika. 

-Još jednom velika zahvalnost svim pripadnicima policije koji su izuzetno posvećeni borbi protiv narko-trafikinga i neumorno rade da bi Srbija bila bezbednija – rekao je Stefanović. MUP

Categories: Društvo

Leave a Reply