Ekonomija

Veliko otvaranje nove ‘’Djak’’ radnje u Preševu

Đak, jedan od najvećih multibrend lanaca sportske opreme poziva sve kupce na svečano otvaranje nove radnje 25.avgusta 2020.godine u Preševu.

U novoj radnji kupci će moći da pronađu modele iz najnovijih kolekcija dobro poznatih sportskih brendova kao što su: Nike, Adidas, Hummel, Kappa, Reebok, Puma, Converse, Skechers, Copperminer, EastBound, i drugi.

Povodom svečanog otvaranja nove radnje u Preševu, Đak je spremio jedinstvenu akciju od 20% popusta na sve nesnižene artikle (osim na top modele) + povrat 5% bodova vrednosti kupovine uz Đak karticu. Akcija važi od 25. Do 30. Avgusta 2020.godine

Upoznaj  široku ponudu najpoznatijih sportskih brendova obuće, odeće i opreme za fudbal, trčanje, rukomet, odbojku, ali i svakodnevne prilike. Raznovrsnost modela i stilova pruža mogućnost izbora za različite prilike i da na jednom mestu pronađete sve što vam je potrebno za dolazeću sezonu patike, majice, trenerke, dukseve, rančeve, jakne,..

Modeli najpoznatijih sportskih brendova, odlične cene, novi ambijent i ljubazno osoblje učiniće da Đak Sport radnja postane jedno od vaših omiljenih mesta za kupovinu.

Posetite novu Đak Sport radnju na adresi Maršala Tita 12.

Za više informacija posetite https://www.djaksport.com/  

Categories: Ekonomija

Leave a Reply