Hronika

VRANJE: Uhapšen jedan od trojice napdača na biznismena

U Vranju je uhapšen jedan od trojice napadača na vranjskog biznismena Mišu Stojmenovića.

Prema nezvaničnim saznanjima, vranjska policija je uhapsila jednog od trojice napadača koji su u noći između četvrtka i petka, ispred porodične kuće, napali ugostitelja Mišu Stojmenovića.

Kako saznajemo, uhapšen je M.K. (33.) iz Vranja i njemu je određeno zadržavanje do 48 časova.

Uhapšeni je od ranije poznat policiji koja traga za ostalim napadačima. Prema navodima Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, tri lica napala su oštećenog M.S. u četvrtak oko 2 sata posle ponoći, u Ulici Đure Salaja. Oni su ga sakriveni čekali i u trenutku kada je on izlazio iz svog vozila mini- moris napali su ga šipkama koje su držali u rukama. Oštećeni je pokušao da pobegne i sakrio se u vozilu. Pokušao je da startuje vozilo i da ode sa lica mesta, međutim nije uspeo u tome. Jedan od NN lica razbio je bočno staklo vozila i ubacio zpaljenu baklju u vozilo.

Oštećeni je uspeo da izađe i pobegne iz vozila, a ubrzo nakon toga vozilo je izgorelo u potpunosti. Na sreću, on noje zadobio teže povrede, dok je automobil u potpunosti oštećen. Policija preduzima intenzivne mere i radnje na rasvetljavanju ovog slučaja i pronalasku ostalih izvršioca ovog krivičnog dela. Vranjski ugostitelj napadnut je ispred porodične kuće.

Categories: Hronika

Leave a Reply