Društvo

DRUGI PIŠU: Vlasnik apartmana u Hrvatskoj nasrnuo lopatom na turistu i opsovao mu “mater zaraženu”

Nekoliko metara od peščane plaže Pudarice na hrvatskom ostrvu Rab vlasnik obližnjeg apartmana je, kako pišu mediji, očigledno prisvojio deo obale i mora.

Osim što je kupio megafon kako bi vikao na ljude, u ponedeljak je na jednog turistu nasrnuo i lopatom, prenosi 24 sata.hr.

“Svaki put kad se neko čak i barkom približi ‘njegovoj plaži’, on počne da viče, psuje i tera ljude. Sad je uzeo i lopatu i njom nasrnuo na turistu, vređao ga”, rekla je žena koja je još prošle godine na istoj, inače gradskoj plaži primetila kako “komšija” viče na turiste, prenosi  hrvatski portal.

“Prošle godine imao je goste nudiste pa je terao druge ljude i govorio im ‘što su došli da gledaju’, međutim, plaža nije označena kao nudistička. Čak je i mrežu postavio u more”, prepričala je gospođa.

Kako je naglasila, jednog turistu, za kojeg misli da je stranac i koji se samo kupao, nasrnuo je lopatom. “Makni se, je**m ti mater zaraženu, ovo je privatno – urlao je vlasnik apartmana na turistu”, kaže žena očevidac. Policija je obaveštena o ovom događaju. Izvor: 24sata

Categories: Društvo

Leave a Reply