Kultura

Počelo glasanje za učesnike takmičenja „Srbija u ritmu Evrope“. Glasajte za predstavnice Leskovca i Medvedje

Prošlonedeljno snimanje najavnih tizera za promociju dece našeg grada kao i segmenta da se zaintrigira javnost za njihov nastup u televizijskom prenosu “Srbija u ritmu Evrope” na Prvoj srpskoj televiziji urodilo je kvalitetnim tizer spotovima koji će biti
postavljeni u ponedeljak zvanično i na Youtube tako da ćete moći da delite link naših predstavnica na svim mrežama i svim kontaktima.

Linije za glasanje su otvorene sve do kraja nastupa u samom televizijskom programu na Prvoj srpskoj televiziji 06. septembra 2020.godine.

Na dnevnom nivou svakog dana u podne objavljivaće se na instagram profilu “Ritam Evrope” ko je pobednik glasanja tog dana, a svake subote pobednik glasanja za tu nedelju će biti gost uživo u “150 minuta” na Prvoj srpskoj televiziji u studiju u Beogradu. I tako sve do proglašenja pobednika u televizijskom prenosu 06. septembra 2020. godine uživo.

Tri mlade i veoma talentovane Leskovčanke, Ana Stojilković, Katarina Pejčić i Isidora Mitić, koje će grad na Veternici predstavljati na takmičenju Srbija u ritmu Evrope

Katarina,Tijana, Maja, Stefan i Milan, devojčice i dečaci koji predstavljaju Medvedju nastupaće pod rednim brojem 21.
Broj za slanje sms glasova je 1557.
Glasa se slanjem PESMA (razmak) 21.

Categories: Kultura

Leave a Reply